Leovásárlás

LEÓ LESZ AZ ÚJ CSALÁDTAG

Egy új családtag fogadása már amikor a gondolat megszületik, nagyon komoly döntési folyamat kezdete és gondos odafigyelést igényel minden szempontból.

Leovásárlás Első körben, mekkora családba érkezik a kiskutya, vannak-e már más négylábúak, esetleg más állatkák a családban, ha igen, ki milyen korú, mennyire fog örülni egy esetleges "trónfosztónak", legyen a trónon ülő gyerek vagy más kedvenc. Ha Leonbergi mellett szól a döntés, akkor valószínű, hogy a fent említett kritériumoknál vele nem lesz gond, hisz a Leonbergi igazi családtag, aki azonnal beilleszkedik és a legszkeptikusabb és távolságtartóbb régi családtagnak is azonnal belopja magát szívébe.

Tehát, az első lépésen túl, azaz, legyen Leonbergi, jön a neheze... honnan? Ez sajnos nagyon nem mindegy, hiszen egy Leonbergit a fogantatás pillanatától szeretettel kell várni erre a világra.

Ő az a fajta, aki már a mamája hasában is érzékenyen szívja magába a felé érkező ingereket és nemcsak genetikai nyomok, hanem a körülötte levő történések is mélyen beégnek kis karakterébe.

Segítségül íme egy pár megfontolandó szempont Leovásárláshoz:

A kennel "híre" / "marketingje":

Természetesen nem feltétlenül kell egy tenyészetnek az interneten fent lennie és reklámoznia magát, e ha belegondolunk, minden más esetben, más 'áru' vásárlása kapcsán is azt szeretjük, hogy ha van információ és minél több arról amit keresünk.