Tagjaink / Arwenleó

Család HELLÓ! ÜDVÖZLÜNK AZ OLDALUNKON! Helló

Mi vagyunk az Arwenleoék:
Andi, Heni, Marika, Noémi, és Béla.
Duffy 11 évvel ezelőtt kezdtünk el kutyázni, akkoriban már három gyerekes családként éltük a napjainkat, és ahogy az lenni szokott a gyerekeink unszolására vettünk egy kutyát egy Huskyt, DUFFY-t, aki ma is velünk él. Éltük a kutyások életét, míg egy szép napon egy kedves, de elkeseredett gombóc  formájában ránk  nézett  egy kb. 4 hónapos  Leonbergi keverék kan kis kutya. Kidobták, mi befogadtuk. Elneveztük FRODÓ - nak. Ekkor láttuk először a jellegzetes a Leonbergire oly jellemző nézést, tapasztalhattuk a végtelen szeretetét, játékosságát. Sajnos barátságunk nem tartott sokáig a sanyarú gyerekkora porcproblémákhoz, majd műtéthez vezetett, ahol - valószínűleg túlaltatás miatt - agyi károsodás érte és elpusztult.

Arwen

A bánatot csak egy másik Leó azonnali megszerzése enyhítette. Megjött Gigant Mountainer Cerol vagyis ARWEN, aki bearanyozta a következő három évünket, és még jobban elmélyítette a Leonbergi iránt érzett csodálatunkat, szeretetünket. Ahogy fejlődött, egyre több kiránduláson vettünk részt, ahol sok nagyszerű kutyust és "kutyusgazdi" barátot ismertünk meg. Később a kiállítások világába is ellátogattunk, felnőtt korára Arwennel elértük a Hungária Champion címet. Mindezek közben rengeteg odaadást és szeretetet kaptunk és adtunk egymásnak, szinte összenőttünk Vele. Megtapasztaltuk milyen nagyszerű és kiváló tulajdonságokkal rendelkező fajta.

Később egy családi házba költöztünk, ahol a régi tulajdonos el akarta altatni a kb. 10 éves tacsi keverék kutyáját MORZSI-t, akit mi befogadtunk és családtaggá tettünk. Így a három gyerek mellé, most már három kutyával is rendelkeztünk.