Kutyás történetek

Kutyás történetek / Merlin a varázsló fekete vizsla története
Sajnos rövidesen kiderült, sérülése soha nem fog nyomtalanul helyrejönni műtét nélkül! Elindult hát a gyűjtés, egy bajba jutott, gazdátlan, kiszolgáltatott kutyáért, akinek egyre csökkenő esélyei voltak a teljes, szabad mozgás lehetőségére, hiszen súlyos combcsont és medencetörése volt. Fájdalmai egyre nőttek, minden helyzetváltoztatás kínozta. Minket is. Szerencsére néhány napon belül az anyagi források is rendelkezésünkre álltak -melyet az internetezők, a HLT és annak tagjai álltak- így rövidesen sor kerülhetett a műtétre. Ezt követően napról napra jobban lett, hamar beilleszkedett ideiglenes családjába, erősödött, lelkileg is helyre állt, tanulni kezdett.

Elindult az új gazdik keresése! A rengeteg hirdető plakát hatására egyszer csak jelentkezett "Ő". Az álomgazdipár! Merlin ismét varázsolt! Az első találkozás során azonnal kiderült, egymás számára: kutya és új gazdái kiválasztották egymást! "Ő AZ!"

Merlin próbaidős lett, s felszínre kerülő bohókás mégis határozott természetével végleg belopta magát új családja szívébe! Remek környezetbe és szerető otthonra talált!

Hosszú, boldog gazdis életet kívánok Neked, Merlin!

Sz.I.