Tagjaink / Tündérmackó

Közös életünk nem kezdődött problémamentesen: egy földrengés moraja és ezt követően egy agresszív betörés félelmeket teremtett, amit minden igyekezetünk ellenére talán még sokáig nem tudunk nyom nélkül kiszeretgetni Tündérmaci lelkéből.

Blumengartenben állítólag ő volt az alom izgága, falánk lakója, aki jól kijött a cicákkal is. Úton hazafelé mintha valami megfordult volna: egy legtöbbször nyugodt, máskor játékos haramiavezér költözött hozzánk: gödrök és zsákmánykupacok jelzik kedvenc helyeit. És hát a cicók, ha mesélni tudnának...

Heki a bájos bocsból mára egy nagyon jószívű, huncut, kedves, de tartózkodó mackóvá cseperedett.

Egy hónap sülve-főve együttlét után nehéz volt a reggeli munkába indulás, egyedül hagyni őt, míg mi egész nap dolgozunk. Bár szerencsére van néhány pótmamánk, mégis kutyatársat tervezgettünk... egy leolánykát. És akkor a net-en megláttuk ezt a gazdiját nagyon kereső kispockot.
Pimpi Ő Pimpi, a Jézuska ajándéka 2006-ból. Minden rendelkezésre álló teret, időt és energiát kitölt, a szeme sem áll jól, és remek pedagógiával tanítja 3 hónappal idősebb leobarátját a csínytevésekre. Lassan megtanulja, hogy Marci és Fifi cica és a kert madarai is a családhoz tartozók, és talán már nem bíztatja horgászatra Tündérmackót a tavacskánkban és reméljük a süncsaládokkal is sikerül megbarátkozniuk, ha előmerészkednek.