Leomentés

Sikertörténetek / Huba és Rémusz újra Gazdis kutyusok!
2011. november

2011. év elején jelezte nekünk Huba és Rémusz befogadó családja, hogy sajnos a házukból el kell költözzenek és a kutyákat egy panel lakásba nem tudják magukkal vinni.nagyon szomorú helyzet volt, mert a kutyák családtagok voltak, beilleszkedtek és boldogan éltek együtt. Márciusban bekerültek a panziób, Adriennhez, aki ismét sokat foglalkozott velük, Huba anno sok időt töltött ott a gazdihoz jutásig. Nagyon sajnáltuk, hogy megint visszakerültek és ők sem értették, mi történik velük.

Újra elkezdtük őket hirdetni és pár hét után egy kedves csapat tagunk, Ildikó magához vette Hubát ideiglenesen. Ildi már előzőleg is szerencsét hozott nekünk, Barnus kutya is nála volt egy hétig és most Hubának is ennyi idő után jelentkeztek új gazdijai, akiknek azonnal megtetszett Huba. Ők eltávozott kutyájukat látták benne és nagy örömünkre kölcsönös volt a szimpátia.

Meglepően szép kutya vált belőle, bá, amikor először gondozásunkba került, nem sok esélyt adtunk arra, hogy valakinek is megtetszik.

Hosszú út vezetett Hubának a mostani csodálatos életéig. A kutya, aki egy tanyán haldoklott, panzióba majd családhoz került, de mennie kellett ismét.most pedig egy szerető 7 tagú család teljes jogú tagja, aki bent alszik a házban, fut az egyik gazdival és csodálatosan szép lett.

Igazi sikertörténet ez! Köszönjük Edit néni és kedves családja, hogy Huba ilyen remek otthonra lelt!