Leomentés

Sikertörténetek / Új hírek Gyémántról és Sábáról Németországból
2010. augusztus

Nagy örömünkre újabb e-mailt kaptunk Gyémánt és Sába német örökbefogadóitól:


"Hallo kedves Leonbergis Csapat,

Csak újra hallatni szerettünk volna magunkról és egy új fotót küldeni nektek.
Mindkét hölgy rengeteget fejlődött: időközben a legszebb kutyáká lettek, amit az ember csak elképzelhet ( kis elfogultság beszél belőlem) Hónapról hónapra nőt a bizalmuk irántunk. Először nagyon elővigyázatosak voltak, de egyre erősödött az életszeretetük és magabiztosságuk, az egész fellépésük teljesen más mint egy évvel korábban.
Fahra most már séta közben eltávolodik tőlem pár méterre, érdekli a külvilág és séta közben már nem csak az én lábaim mellett toporog mint korábban. Mindketten gyönyörű és fénylő szőrt növesztettek. Ezidőtájt Fahra egy kissé szokatlan frizurát választott. A séták alkalmával szinte átgázol a bokrokon és bogáncsokkal teli szőrrel tér vissza. Ezen már csak a olló segít! Emiatt most van egy kis hiány a szőrében, de az majd újranő.

Egészségileg mindketten rendben vannak: egy kis lábköszvény, sajnos már nem fiatalok, de úrrá lettünk rajta és minden rendben.

Sajnos februárban az öreg berni pásztorainkat el kellett altattatnunk, ezután meglehetősen nagy csend lett nálunk. Röviddel elhatároztuk, hogy Stillings családtól örökbe fogadunk egy pimasz kis kan kutyust, és négy héttel ezelőtt pedig a berni pásztormentőktől egy újfundlandi hölgyet.