Leomentés

Sikertörténetek / 2011 év történései
2011. november
Lotti még a menhelyen "A kis kedves, barátságos, huncut természetével az összes szomszéd rajong érte. A szüleim is el vannak ájulva tőle. Lotti felosztott minket. Én lettem az etetőssimogatósszépszavakat fülbe suttogó gazdi, Gábor meg a labdázósfutkosós játszó gazdi. Szót fogad. Egyszer sem szökött ki, és igazából még csak meg sem kísérelte. Amikor mi kisétálunk a kapun, megérti hogy "maradsz" és nem nyomul a lábunk közt a kapuhoz. Egy igazi tündérkutya!"


Sajnos volt több sikertelen gazdikeresőnk is: egy budaörsi kis keverék kölyköcske, akiért másnap mentünk volna, de sajnos addigra meghalt.egy leonbergi, akit a gazdája magára hagyott a telkükön és mire felvettük vele a kapcsolatot, betegen odaadta másnak és eltűnt.valamint egy leonbergi keverék, akinek pedig a gazdájával gyűlt meg a bajunk, sajnos nem tudtunk vele mit kezdeni.
Ezek az esetek is hozzátartoznak a munkánkhoz, nagyon sajnálatos és ilyenkor csalódottak vagyunk, de aztán megint jön valamilyen pozitív visszajelzés, hogy jó úton haladunk és megköszönik nekünk a munkánkat. Ezért érdemes!


2011-11-30
-V.A.-