Leomentés

Sikertörténetek / 2011 év történései
2011. november

Ebben az évben volt pár közvetített kutyusunk is, akik nem szorultak mentésre, csupán a gazdikeresésben kértek tőlünk segítséget. Ez mindenképpen hasznos és jó dolog, mert a HLT honlapja szerencsére elég népszerű, egyre többen tudják, hogy vagyunk. Mi pedig igyekszünk remek gazdikat találni mindegyik kutyának.KubaKubának, aki egy fekete színű, nagy termetű és igen látványos leonbergi családi okok miatt kerestünk új családot. Ő nagyon boldog volt előző gazdijaival, a gyerekek is nagyon szerették, de sajnos nem tarthatták meg. Szerencsére hirdetésünkre hamar akadt jelentkező, akiknek annyira megtetszett, hogy azonnal indultak meglátogatni és haza is vitték, mert a régi gazdiknak is nagyon szimpatikusak voltak.


LisettLisettet egyik leonbergi tenyésztő szerette volna nagyon jó helyen tudni, ezért megkért minket, keressünk számára olyan lehetőséget, ahol ő lehet a család szeme fénye, bejárhat a lakásba és sokat lehet együtt a gazdikkal- sikerült, ő is nagyon boldog leó Budapesten él.


A váci Zöld Menedék ebtelep honlapján láttunk egy meglehetősen leonbergire hasonlító, de alacsony termetű kis szuka kutyát. (Lotti) Őt gazdája már nem kérte vissza, miután sokadszorra is elszökött tőle.így neki is kerestünk új családot, egy kedves fiatal párnak első látásra megtetszett és hazavitték magukhoz. Lottinak nevezték el és így írtak nekünk róla:
"