Eseményeink

Eseményeink / Pilis Budaisoknak Adományátadás
Az ad sokszor erőt, ha a bajban - amikor úgy érzi az ember, hogy innen nehéz lesz, innen lehetetlen lesz, amikor teljességgel kilátástalannak tűnik minden, - akkor érkezik a segítség. Amikor már egymásban próbáljuk tartani a lelket, minden kreativitást, empátiát mozgósítunk, hogy a gépezet mozgásban maradjon és a jókedvet, a hitet is megtarthassuk, akkor érkezik.

Mindegy, hogy egy kedves levél, mindegy, hogy egy jó szó, segítő kéz, továbbküldött e-mail, pü-ben érkező tanács, ötlet, integető szmájli, rekordidő alatt biztonságba helyezett kutya, effektív munka vagy pénz formájában, de akkor érkezik, amikor a legnagyobb szükség van rá.

Köszönjük minden támogatónknak, anonim és nevesített barátunknak, segítőinknek, hogy az elmúlt időszakban a hónunk alá nyúltak - bárhogyan is tették, itt ebben a netes közösségben, vagy azon túl!

Nem titok, anyagi problémákkal is küzdünk, mint minden mentőcsapat, így most ez szinte szó szerint életmentő volt.

A mai naphoz még ez is hozzátartozik, nyilvánosan még ezt szeretnénk megköszönni a többi segítség mellett a HLT (Hungarian Leonberger Team), nekem csak a Magyar Bergengócok Brigádja, a leonbergis nagyszerű csapat 25.000 Ft-os adományát ma vehettem át!

Hálás köszönet a csapattól a csapatnak! Hihetetlen egy bergengóc banda vagytok :)

Pilis Budai Kutyások