Eseményeink

Eseményeink / Hidegkúti Reptér - az új generáció
Egy szép napos, de kissé csípős hideg januári napon kidugta sok fekete orrát 14 eb és 12 piros orrát a hozzájuk tartozó lelkes gazdisereg a hidegkúti reptérre, hogy hosszú szünet után újra együtt lehessenek először az új évben.

Szinte csak új arcok voltak: a négy éves eb itt már öregnek számított :) Kyra kutty (Ildi) mint főszervező jött Kyra leóval és Sütivel, a kis tibet terrierrel, a KisAlfi gyerkőcökkel: Timi, a jámbor, kedves és finom lelkű Caskával és Chris kutya népes családjával, négylábú társaival: Ned a belgával, Acsa a komondorral és egy szépséges kaukázusi Kefírrel! :) Új generációként még volt egy szépséges Luna, anyukája kíséretében; Lindával. Tündérmackó Hekije és Pimpije is már "öregeknek" számítottak. Axur, az óriásbébi is csatlakozott, azt sem tudta mit csináljon ennyi kutya társaságában :) Jukka leó és hosszúfülű barátnéja Becher a Basset és végül a legöregebbek: Skaros és Murphy az ír növelte a létszámot.

Na ezt hámozza ki valaki, hogy ki kicsoda és ebből ki a négylábú és ki a kétlábú :) Várunk Mindenkit sok szeretettel a legközelebbi sétára, ott lehet személyesen megfejteni a rejtvényt.

A RÉSZTVEVŐK ÍRTÁK

Ildi / Kyra-kutty és Süti

Sziasztok! Én sajnos nem csináltam képeket, de örülök, hogy Ti igen, és fel is raktátok őket! Köszönöm, hogy találkozhattunk veletek! Jó volt, és bízom benne, hogy nem megismételhetetlen!!! A megbeszéltek szerint a következő a népligetben lesz, az talán még több embernek jó és nem kell annyit utazni. Egyébként sár az nemigen volt, inkább még hótaposó kellett. Bár lehet hogy egy bélelt gumicsizma lett volna a legjobb...